Whiteboard Express voor kwaliteit

whiteboardTijdens een vergadering kwam het ter sprake dat whiteboards aangeschaft moeten worden. Ik ben vervolgens voor mijn baas gaan kijken naar professionele aanbieders en kwam terecht bij Whiteboard-Express. Een professioneel bedrijf dat hoog staat aangeschreven. Er staan namelijk dat zij nette prijzen hanteren, topkwaliteit leveren en een geweldige service in petto hebben. Ik ben vervolgens gaan kijken en zag dat het bedrijf beoordeeld wordt met een 9,2. Ongekend als je het mij vraagt!

Whiteboard-Express beschikt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Het is daarom erg handig om een kijkje te nemen op de website als je opzoek bent naar prikborden, whiteboards of glasborden. Het brengt niet alles een leuke sfeer met zich mee, maar het is ook handig om informatie te delen met het personeel.

Bestellen de volgende dag al binnen!

Online had ik een bestelling geplaatst. Zij hebben een professioneel bestelproces in de website geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen veilig, maar ook snel kan bestellen. Whiteboard-Express bezorgd producten de volgende werkdag als je voor 14:30 besteld. Dit zegt iets over de service en daarom raad ik het bedrijf ook echt aan! Klik hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.