Waarom ik een kantoor voor Salarisadministratie Breda inschakelde

Een tijdje geleden koos ik ervoor een kantoor in te schakelen voor Salarisadministratie Breda. Als je wat jonger bent heb je het vaak niet door. Dan heb je niet door hoeveel er bij een bedrijf moet gebeuren. Contact houden met klanten, personeel tevreden houden, zorgen dat je marketing goed loopt. Er lijkt geen einde aan te komen. De administratie is hetzelfde verhaal. Het is erg veel werk, en er zit gewoon veel tijd in. We deden dit eerst intern. Op een gegeven moment ben ik op Google gaan kijken of het wel echt goedkoper was dit intern te doen.

Minimaal kostenverschil

Boekhouding Breda

Na een vergelijk op internet kwam ik al snel op Slagboom uit. Ik besloot ze te bellen om te overleggen hoeveel het zou kosten om de salaris administratie uit te besteden. Het liefste wilde ze hiervoor een afspraak maken. Ze konden zo wat preciezer schatten hoeveel het zou kosten. Zo gezegd zo gedaan. Twee dagen later zat ik bij ze op het kantoor.

Gemak

Het bleek dat ik ongeveer hetzelfde kwijt zou zijn. Het intern houden is alleen wel een hele zorg extra. Je moet controleren of de administratie goed is gedaan. Ik twijfelde dan ook geen moment. Sinds ik het uit handen heb gegeven merk ik dat ik een heel stuk werk niet meer heb. Daardoor kan ik me weer richten op de dingen waarvoor ik ondernemer ben geworden.

Reacties zijn gesloten.