Veelgestelde vragen op de website van Whiteboard Express

Ik wilde voor op het kantoor graag een aantal prikborden en een white board kopen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar hd vergeleken kwam ik terecht op de website van Whiteboard Express. Op de website zijn onder andere veelgestelde vragen te vinden waardoor ik de juiste keuze heb gemaakt.

De website van Whiteboard express  

Ik ben sinds een aantal weken de eigenaar van een eigen bedrijf. Voor op het kantoor wilde ik graag een aantal prikborden halen om de taken zo overzichtelijk op te hangen. Whiteboard Express biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende prikborden. Nadat ik een aantal veelgesteld vragen had gelezen en ik een aantal prikborden met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Ik had ook een aantal whiteboards met elkaar vergeleken voordat ik overging tot een aankoop. Mijn aankoop was boven een bedrag van 100 euro. Hierdoor werden mijn producten gratis thuis geleverd door Whiteboard Express.

veelgestelde vragen

Erg tevreden over Whiteboard Express

Mijn producten werden de volgende dag al geleverd. Nu dat ik op het kantoor beschikt over prikborden en een whiteboard zijn alle taken zeer overzichtelijk. Daarom ben ik ook erg tevreden over Whiteboard Express. Ik raad het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar prikborden en whiteboards van een goede kwaliteit die voor een voordelige prijs aangeboden worden.

Reacties zijn gesloten.