ultrasport.nl/ voor een gratis proefles

trainenBen je op zoek naar een sportschool met veel mogelijkheden in de omgeving van Nijmegen? Ultrasport is een sport en healthcenter die toegankelijk is voor iedereen. Wil je afvallen of gewoon fitter worden, Ultrasport kan hierbij helpen. Met meer dan 1000m² trainingsvloer en met 100+ machines is er altijd iets te doen. Naast regulier sporten bieden wij ook personal training aan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij hoe wij je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelen. Wij bieden je een gratis proefles aan, zo zit je niet meteen aan een abonnement vast.

Healthcenter van Ultrasport

Het is mogelijk om bij ons te sporten, naar de sauna te gaan of fysiotherapie. Het is fijn om meerdere faciliteiten te hebben onder één dak. Als je een gezonde levensstijl wilt aannemen is het mogelijk om training te krijgen van een Lifestyle Coach. Zo ben je niet alleen in de sportschool bezig met je lichaam, maar bouw je een hele levensstijl op. De Lifestyle Coach helpt onder andere hoe je met voeding om moet gaan buiten de sportschool. Samen werk je naar je persoonlijke doel toe.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de sportschool, voor de Lifestyle Coach of een vraag over abonnementen? Op ultrasport.nl/ staat veel informatie over al onze faciliteiten. Ook kun je een contactformulier invullen. Hier geven wij doorgaans binnen 24 uur antwoord op. Op de website kun je je ook inschrijven voor een gratis proefles, leer ons hier kennen!

 

Reacties zijn gesloten.