Reparaties van Myphone Arnhem

Toen ik een aantal dagen geleden onderweg was met de scooter viel mijn telefoon uit mijn zak tijdens het rijden waardoor mijn telefoon erg hard op de grond viel. Mijn scherm was hierdoor helemaal gebarsten en ging mijn telefoon niet meer aan. Daarom ben ik toen ik thuiskwam direct op zoek gegaan naar een goede telefoon zaak in Arnhem. Toen ik een aantal websites had bezocht en met elkaar ahd vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Myphone Arnhem.

Myphone Arnhem

Website van Myphone

Toen ik terecht kwam op de website van Myphone Arnhem kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De monteurs van Myphone hebben al jarenlange ervaring in het repareren van telefoons en iPads. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak te maken om langs de winkel te gaan waardoor je niet hoeft te wachten en direct geholpen wordt. Dit heb ik vervolgens gedaan ja het lezen van de informatie die op de website stond vermeld. Ik werd gelijk geholpen toen ik de winkel binnenliep. Mijn telefoon was erg snel gerepareerd tegen een zeer scherpe prijs.

Reacties zijn gesloten.