Op zoek naar Jura koffiemachines

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Rotterdam. Ik heb een aantal werknemers in dienst genomen waarmee ik al een erg goede en hechte band mee heb opgebouwd. We hadden eerst een doorsnee koffiezetapparaat op het werk die niet het lekkere koffie zetten. Al mijn werknemers inclusief mijzelf drinkt erg veel koffie op een werkdag. Daarom besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf die goede Jura koffiemachines aanbiedt tegen een lage prijs.

Website van Aroma CLub

Toen ik op het internet op zoek ging naar Jura koffiemachines kreeg ik aardig veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezochte n met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Aroma Club. op de website was super veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ook is er super veel informatie te vinden over koffie in het algemeen en het zetten hiervan. Na het lezen van deze informatie besloot ik om een kijkje te nemen in het assortiment.

Goede service

Toen ik een kijkje nam in het assortiment kwam ik echter niet tot een keuze. het bedrijf beschikt ook over een super goede service. Ik had namelijk contact met het bedrijf opgenomen om te vragen voor advies. Ik werd vervolgens erg goed en vriendelijk te woord gestaan. Nadat Ik telefonisch contact had opgenomen besloot ik om een apparaat te lease. De prijs die ze hiervoor hanteren vond ik zelf super aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht.

Reacties zijn gesloten.