Op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding

Ik ben sinds 3 jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Amsterdam. Sinds de oprichting van het bedrijf heb ik een aantal werknemers in dienst genomen en is het bedrijf super erg gegroeid. In die 3 jaar heb ik een erg goede en hechte band opgebouwd met een aantal van mijn werknemers. Het viel mij op dat een van deze werknemers een stuk minder goed functioneerde dan dat hij in het begin deed. Hij zei dat hij niet meer met zoveel plezier naar zijn werk gaat en dat hij daarom minder functioneert. Het leek mij daarom een goed idee om op zoek te gaan naar een goede loopbaanbegeleiding.

loopbaanbegeleiding

Website van Random Werk

Toen ik op het internet op zoek ging naar een goede loopbaanbegeleiding kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik heb een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik terecht kwam op de website van Radom Werk. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf allemaal aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ze vinden de betrouwbaarheid en vakkundigheid erg belangrijk wat ik zelf ook vind. Ook beschikken ze over een plaatsingspercentage van 73% wat erg hoog is in tegenstelling tot een aantal andere websites die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen met het bedrijf. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Na een aantal gesprekken leek het ons verstandig om mijn werknemer een andere functie binnen het bedrijf aan te bieden. Hij gaat nu weer elke dag met plezier naar zijn werk toe en hij f

Reacties zijn gesloten.