Op zoek naar beschermde tassen of portemonnees? Bezoek nu https://www.safekeepers.nl/

SafekeepersBij safekeepers verkopen we verschillenden artikelen die beschermd zijn tegen diefstal. Zo verkopen wij beveiligde portemonnees, tassen, riemen en heuptasjes. Wij verkopen allerlei artikelen die ervoor zorgen dat zakkenrollers minder makkelijker bij u portemonnee komen. Safekeepers levert de beste kwaliteit producten en de beste kwaliteit materialen zoals bijvoorbeeld echt leer.

Onze tassen

Wij verkopen diverse tassen. Zo hebben wij nektasjes, heuptasjes, weekendtassen en laptoptassen. Alle producten zijn gemaakt van echt leer en voldoen aan de eisen die worden gesteld bij een topkwaliteit tas. in onze laptoptassen zijn handig voor een grote of kleine laptop.Je documenten, portemonnee of andere papieren kunt u dan weer kwijt in onze schouder of heuptassen. Benieuwd wat voor tassen we nog meer hebben? bezoek nu https://www.safekeepers.nl/

Onze Portemonnees

Wij verkopen diverse portemonnees die beschermd zijn tegen diefstal of zakkenrollers. Onze portemonnees zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van echt leer. De portemonnees zijn beschikbaar in de kleuren, zwart, bruin en cognac kleur. Voor Portemonnee Heren komt u bij ons, omdat onze portemonnees naast dat ze een erg luxe uitstraling hebben ook niet duur zijn.

Bestellen?

Wanneer u van plan bent om een product bij ons te bestellen hoeft u geen rekening te houden met verzendkosten. Wij doen aan gratis verzendingen in heel Nederland.

Heeft u vragen over de levertijd of heeft u andere vragen bezoek voor informatie onze website: https://www.safekeepers.nl/

Reacties zijn gesloten.