Natuurstenen onderhouden? Contact Natuursteenwijzer

Heeft u natuurtegels in uw toilet of badkamer en moeten die verschoond worden? Neem dan contact op met Natuursteenwijzer. Wij hebben een erg grote collectie met lithofin voor uw tegels.

Mijn ervaring met Natuurwijzer

Ik heb een goede ervaring met Natuursteenwijzer gehad. Toen mijn vriendin en ik gingen verhuizen. Besloten we om in de badkamer tegels te gaan leggen. We gingen rondkijken en namen de natuurstenen. Wij hadden er niet heel veel verstand van. Het is namelijk wel ander dan normale tegels. Ze moesten blijkbaar ook om de zoveel tijd verzorgd worden. En daar is Natuursteenwijzer voor. Zij beschikken over een groot assortiment met Lithofin. Lithofin is een product dat zorgt voor schone tegels. Wij besloten bij Natuurwijzer een fles daarvan te halen. Zonder verzendkosten kwam het naar ons toe en het werkt echt perfect. Om de maand moeten we het verschonen en dat lukt makkelijk want in de fles zit erg veel in. Zoekt u iets om uw tegels schoon te houden dan raad ik u aan contact op te nemen met Natuurwijzer.

Interesse?

Neem bij interesse een kijkje op de website van Natuursteenwijzer. Bestel snel uw product als u van plan bent om natuurstenen aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten.