Naar de webshop

Ik had een opleiding afgerond als marketeer aan de HAN in Nijmegen. Nadat ik een aantal jaar had gespaard kon ik eindelijk een woning kopen. Nadat ik een tijdje had gezocht naar een huis bij mij in de buurt kon ik een woning kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs in het hartje van Eindhoven. De woning was zo erg scherp geprijsd omdat het toe was aan een aantal verbouwingen. De keuken moest vervangen worden omdat die erg oud was. Ik wilde graag een moderne keuken dus die had ik binnen een week laten plaatsen. Ik had de tegelvloer die in de woonkamer laten vervangen door een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming omdat ik zelf erg vaak last had van koude voeten. Ik had mijn telefoon na een aantal dagen in de woonkamer kapot laten vallen en deze kon niet meer gemaakt worden. Tijdens een bezoek aan facebook kwam ik een post tegen a een website die refurbished iPhones aanbiedt. Onder de post stond een link die mij doorverwees naar de webshop.

naar de webshop

Webshop van Jorshop

Toen ik door werd verwezen naar de webshop door middel van de link. Kwam ik uit op de website van Jorshop. Ze bieden erg veel iPhones aan tegen een zeer scherpe prijs. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop en de telefoon was binnen enkele dagen binnen. Ik ben erg tevreden over de snelle levertijd van Jorshop en de prijzen die zij hanteren.

Reacties zijn gesloten.