Meer informatie over de manier van werken vindt u hier

Keuken en Keukens heeft een bijzondere manier van werken. De meeste keukenzaken hebben een showroom, veel personeel en een ander soort manier van keukens verkopen. Bij Keuken en Keukens is het verkopen van keukens een stuk persoonlijker. Communicatie is erg belangrijk, in de ontwerpen worden al uw wensen verwerkt. Als u een deel van het ontwerp wilt aanpassen, is dit altijd een optie. Meer informatie over de manier van werken leest u op de website.

meer informatie

Meer informatie over de prijs

Daarnaast kunt u ook meer informatie te weten komen over de prijs van de keukens. U kunt in overleg gaan met Frits, hij bepaalt alle prijzen. De keukens van Keuken en Keukens zijn over het algemeen goedkoper dan bij andere keukenzaken. De reden hierachter is dat Keuken en Keukens onder andere niet beschikt over een showroom, dit scheelt in de kosten.

Op afspraak langskomen

Het is mogelijk om bij het kantoor van Frits langs te komen. U kunt een afspraak maken met Keuken en Keukens en vervolgens een bezoek brengen aan het kantoor in Bemmel. U kunt alles met Frits bespreken. U krijgt uiteindelijk een droomkeuken hiervoor terug, meer informatie leest u op de site.

Reacties zijn gesloten.