IP vpn wordt tegenwoordig regelmatig gebruikt

ip vpn

Heeft u weleens gehoord van ip vpn? Dit is een veelgebruikte manier om meerdere vestigingen en thuiswerkers te verbinden tot een groot bedrijfsnetwerk. Dit netwerk zal niet worden gepubliceerd aan het publieke internet maar alleen in uw eigen gesloten en beveiligde netwerk. Hierdoor kunnen uw vestigingen en / of thuiswerkers veilig aan elkaar verbonden worden door middel van een besloten Virtual Private Network. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar, kosteneffectief communicatienetwerk voor data en spraak.

Veilig en stabiel netwerk

Doordat het ip vpn netwerk niet gedeeld wordt met het publiekelijke internet, kunt u vertrouwelijke gegevens gemakkelijk versturen via deze verbinding. Op basis van de MPLS technologie maakt ip vpn gebruik van een landelijk dekkend IP netwerk. Hiermee kan er gemakkelijk een specifiek netwerk worden opgezet. Door middel van dit netwerk zullen thuiswerkers maar ook andere vestigingen met zijn allen kunnen communiceren en is bij uitstek geschikt voor integratie van spraak en data binnen uw bedrijfsnetwerk.

Verschillende aansluitvormen bij ip vpn

Wanneer u kiest voor ip vpn, heeft u de keuze uit verschillende aansluitvormen. Dit zou bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn op basis van glasvezel maar ook VDSL. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn. Op basis hiervan kunt u de juiste keuze maken. Ook de kosten kan je afstemmen op je wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vaste prijzen maar ook voor lage variabele kosten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kwaliteitsniveau’s. Welke past het beste bij u? Ga snel naar de website en bekijk alle mogelijkheden

Reacties zijn gesloten.