Fit worden doe je bij Rowin PT

DumbellsBen je op zoek naar een personal trainer die jou helpt om jouw doelen te bereiken? De personal trainers van Rowin PT kunnen dit als de beste. Sinds 2015 zijn zij begonnen als Personal Training. Zij zitten gevestigd in Arnhem op verschillende locaties. Dit zijn zij gaan doen om de drempel tot sporten te verlagen. Ook kun je hier alleen trainen samen met je trainer, zo voel je je niet bekeken. Naast een op een trainen met een personal trainer is het mogelijk om met een klein groepje te trainen. Op deze manier krijg je naast motivatie van de trainer ook de motivatie van de andere sporters.

De personal training van Rowin PT

Samen met je personal trainer ga je werken aan jouw doelen. De trainers van Rowin PT helpen jou niet alleen met het fysieke deel maar als je een mentaal zetje nodig hebt helpen zij hier ook graag bij. Door het gehele traject leer je wat voor jou mentaal- en fysiek gebied belangrijk is. Dit helpt voorkomen dat je later terugvalt in het oude patroon. Alle trainers van Rowin Enckhof Personal Training houden van hun vak en willen dit enthousiasme graag met je delen.

Neem contact op

Op de website van Rowin PT is een uitgebreid contactformulier te vinden. Waar zij doorgaans binnen 24 uur op antwoorden. Ook is het mogelijk om hen te mailen of bellen. De trainers van Rowin Enckhof Personal Training staan voor je klaar om samen met jou jouw doelen te bereiken.

Reacties zijn gesloten.